Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Διέρρευσαν Φωτογραφίες Του Πρωτότυπου Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3 leak

Φαίνεται ότι έχουμε νέες φωτογραφίες του Samsung Galaxy Note 3. Μερικά πρωτότυπα μοντέλα αυτού του phablet στάλθηκαν σε κάποιους για έρευνα και ανάπτυξη, και η διαρροή των πρώτων φωτογραφιών δεν μας κάνει εντύπωση. Με βάση τις φωτογραφίες, το Note 3 -τουλάχιστον τα πρωτότυπα μοντέλα- έχει διαφορετικές γωνίες, λιγότερο στρογγυλές, και το φυσικό κουμπί έχει γίνει πιο μικρό ώστε να αυξηθεί η οθόνη στις 5,99-ίντσες και να μειωθεί το περιθώριο. Δεν μπορούμε όμως να δούμε αν έχει αλλάξει η γραφίδα S-Pen. Σε άλλα χαρακτηριστικά έχουμε OIS 13MP κάμερα, Android 4.3 με TouchWhiz και 8-πύρηνο Exynos 5 ή 4-πύρηνο Qualcomm Snapdragon 800 επεξεργαστή. Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Samsung Galaxy Note 3 leak (2)

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: