Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Διέρρευσαν Φωτογραφίες Του Google Babel, Η Ενοποιημένη Υπηρεσία Επικοινωνίας Της Google

Google Babel leak

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πιο παλιά, η Google ετοιμάζει μία νέα υπηρεσία επικοινωνίας που θα ενοποιήσει όλες αυτές που διαθέτει τώρα. Μέχρι τώρα από προηγούμενες διαρροές νομίζαμε ότι ονομαζόταν Bubble, όμως μία νέα διαρροή που παρείχε και φωτογραφίες αποκαλύπτει ότι έχει το όνομα Babel.

Το Google Babel λοιπόν, όπως αποκαλύπτουν οι παραπάνω φωτογραφίες, θα είναι μία υπηρεσία για chat, ενώ θα παρέχει και δυνατότητα για βίντεο-κλήσεις μέσω του υπάρχοντος Hangout. Θα πρέπει να συνδεθείς με το λογαριασμό σου στο Google+ ώστε να επικοινωνήσεις με φίλους. Υπάρχουν επίσης εκατοντάδες emoticons που μπορείς να επιλέξεις για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, το ζώδιο σου, άλλα αντικείμενα και γράμματα.

Το TechRadar που αποκάλυψε το Babel λέει ότι η πηγή του δεν είναι και τόσο έμπιστη, οπότε όλα αυτά μπορεί να είναι μην ισχύουν, αν και φαίνονται πολύ αληθινά. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα μάθουμε για το Babel στο Google I/O τον επόμενο μήνα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: