Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Διέρρευσαν Φωτογραφίες Τύπου Για Το Sony Honami Προτού Ανακοινωθεί

Sony Honami Press Images leak

Σήμερα στο διαδίκτυο διέρρευσαν τρεις φωτογραφίες Τύπου για το Sony Honami, και μπορούμε να πούμε ότι βλέπουμε τη συσκευή από επίσημα έντυπα.

Οι τρεις αυτές φωτογραφίες μας δείχνουν μόνο την μπροστινή μεριά της συσκευής, αλλά είναι αρκετό ώστε να μπορούμε να το αναγνωρίσουμε ως το Honami από την πλαϊνή μεριά που είναι τα κουμπιά και είναι στην παρόμοια θέση με τις προηγούμενες διαρροές. Επίσης στις 2 από τις 3 φωτογραφίες φαίνεται ο πύργος του Άιφελ, που μας δίνει την εντύπωση ότι το κινητό θα έχει πολλές δυνατότητες και θα έχει έμφαση στην κάμερα του κινητού.

Το Honami αναμένεται να κυκλοφορήσει με Full HD 5-ιντσών οθόνη, Qualcomm Snapdragon 800 επεξεργαστή, 20-megapixel κάμερα, 2,2-megapixel μπροστινή κάμερα και Android 4.2.2 Jelly Bean έκδοση λογισμικού.

Και πάλι ξαναλέμε ότι αυτά είναι φήμες και διαρροές και δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι δείχνουν το ίδιο το κινητό. Αλλά ελπίζουμε ότι σε λίγο καιρό θα έχουμε και επίσημα νέα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: