Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Διέρρευσε Βίντεο Με Πρωτότυπο Windows Phone Κινητό Της Sony Ericsson

Η Sony μπορεί να μην ανακοινώσει Windows Phone κινητό σύντομα, όμως όταν ήταν μαζί με την Ericsson είχαν κατασκευάσει ένα πρωτότυπο κινητό για δοκιμή.

Το κινητό σύμφωνα με το βίντεο ονομάζεται Julie, τρέχει μία πρώιμη έκδοση του λειτουργικού και διαθέτει συρόμενο QWERTY πληκτρολόγιο. Το Julie μοιάζει αρκετά με ένα Sony Ericsson Windows Phone κινητό που ήταν για πώληση στο eBay στις αρχές του χρόνου, το οποίο είχε 8.1 MP κάμερα, WiFi, GPS και push-to-talk (PTT) δυνατότητες.

Η Sony Mobile πάντως θα αργήσει να ανακοινώσει κάποιο Windows Phone κινητό, και όταν θα γίνει αυτό, θα είναι σίγουρα μετά την ανακοίνωση του Windows Phone 8 Apollo. Ακολουθεί το βίντεο.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=U6_G5vi1Qug&w=580&h=435]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: