Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Διέρρευσε Η Πρώτη Render Φωτογραφία Του Nokia Lumia EOS 1020

Nokia Lumia 1020 evleaks

Τη πρώτη render φωτογραφία του Nokia EOS (γνωστό και ως Lumia 1020) διέρρευσε τώρα το @evleaks, για το μοντέλο που θα κυκλοφορήσει στο δίκτυο της AT&T στις ΗΠΑ. Αν είναι ακριβή, αποτελεί την πρώτη σωστή όψη της μπροστινής πλευράς της ναυαρχίδας των Windows Phone, και φαίνεται πως είναι εξέλιξη του Lumia 920 όπως είχαμε δει και παλιότερα σε άλλες φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει. Ωστόσο αυτό που έχει σημασία να αναφέρουμε είναι ότι υπάρχει μία νέα εφαρμογή στο λογισμικό – το Nokia Pro Cam. Λογικά με αυτήν ο χρήστης θα μπορεί να πάρει τον έλεγχο όλων των λειτουργιών αυτής της καταπληκτικής 41-megapixel κάμερας τεχνολογίας PureView. Μαζί με την υποτιθέμενη φωτογραφία δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το λανσάρισμα του κινητού, όμως περιμένουμε νέα στις 11 Ιουλίου.

Μπορείς να διαβάσεις όλη τη κάλυψή μας για το Nokia EOS (Lumia 1020) εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: