Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Διέρρευσε Το Γυαλί Της Οθόνης Του 6-Ιντσου Lumia Της Nokia

Nokia Phablet leak

Μετά από μια αναφορά της Financial Times αναφέροντας ότι η Nokia δουλεύει σε ένα smartphone με μεγάλη οθόνη, μία εικόνα διέρρευσε από το ICTech η οποία ισχυρίζεται πως δείχνει το γυαλί της οθόνης και του μπροστινού μέρους του τεράστιου κινητού. Η FT αρχικά είχε αναφέρει πως η Nokia δουλεύει σε ένα smartphone με Windows Phone 8, δηλαδή σε ένα Lumia, για να ανταγωνιστεί το Galaxy Note της Samsung. Αυτό το κινητό είχαν πει ότι θα κυκλοφορήσει στο τέλος του έτους. Και με την ενημέρωση GDR3 του Windows Phone να έρχεται εκείνη τη περίοδο και να φέρνει υποστήριξη για οθόνες με ανάλυση 1080p και νέα στήλη στην Αρχική οθόνη για Live Tiles, δεν μας φαίνεται παράξενο το Lumia με τις 6-ίντσες οθόνη να κυκλοφορεί τότε. Αυτά ξέρουμε μέχρι στιγμής. Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: