Διέρρευσε Το Κινητό-Κάμερα N1 Της Oppo

Διέρρευσε Το Κινητό-Κάμερα N1 Της Oppo

Oppo N1 leak

Η Oppo αποκάλυψε ότι ετοιμάζει ένα νέο κινητό με την ονομασία Oppo N1, και οι διαρροές φωτογραφιών και πληροφοριών αποκαλύπτουν τη συσκευή της κινέζικης εταιρίας.

Το κινητό έχει οθόνη 5-ιντσών σε full HD ανάλυση, τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800 στα 2,3GHz με 2GB RAM και το λειτουργικό Android 4.2.2 Jelly Bean.

Ωστόσο έχει δύο δυνατά σημεία – το πρώτο είναι η κάμερα και το δεύτερο το πίσω μέρος. Η κάμερα είναι ανάλυσης 12-megapixel ή 16-megapixel με φακό N-lens, Xenon flash και τη τεχνολογία Owl ώστε να τραβάει καλύτερες νυχτερινές λήψεις. Στο πίσω μέρος του N1 βρίσκεται μία επιφάνεια αφής που ακόμα η εταιρία ψάχνει όνομα (μάλιστα έχει ρωτήσει στο Instagram πως να το ονομάσουν) με την οποία ο χρήστης μπορεί να πλοηγηθεί παντού – πχ να γυρίσει μία σελίδα σε βιβλίο ή να μετακινηθεί αριστερά και δεξιά στην αρχική οθόνη. Περισσότερα μπορείς να δεις στο infographic της εταιρίας παρακάτω.

Το Oppo N1 αναμένεται να ανακοινωθεί στην έκθεση IFA Berlin 2013 στη Γερμανία και έτσι θα μάθουμε περισσότερα εκεί. Τι λέτε;

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.