Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Διέρρευσε Το Πίσω Μέρος Του Φθηνού iPhone Και Του 5S

iPhone

Το φθηνό iPhone θα κυκλοφορήσει σε διάφορα χρώματα και χάρη σε προμηθευτή μάθαμε και σε ποια χρώματα θα είναι διαθέσιμο. Από την φωτογραφία βλέπουμε ότι τα κόκκινο, κίτρινο, άσπρο, μπλε, πράσινο θα είναι αυτά διαθέσιμα προς τον καταναλωτή. Επίσης διέρρευσε το πίσω μέρος του iPhone 5S που είναι φυσικά από αλουμίνιο, όπως το τωρινό iPhone 5. Πέρα από το πίσω μέρος αξίζει να αναφέρουμε ότι το 5S φημολογείται ότι θα έχει αναγνώριση δαχτυλικών αποτυπωμάτων, κάμερα στα 13-megapixel με εγγραφή αργού βίντεο στα 120fps και μπαταρία με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Η παρουσίαση των κινητών θα γίνει λογικά τον Σεπτέμβριο μαζί με την διάθεση του iOS 7 για τους χρήστες.

iPhone 5S Casing leak

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: