Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Διέρρευσε Το iPhone 5S Με Διαφορετικό Σχεδιασμό

iPhone 5S Prototype

Εδώ και λίγη ώρα κάνει τον κύκλο του διαδικτύου η παραπάνω εικόνα, αποκαλύπτοντας το πρωτότυπο μοντέλο του iPhone 5S, όπως ισχυρίζεται το GSMArena, ένα από τα κορυφαία blogs τεχνολογίας στο εξωτερικό.

Το κινητό της φωτογραφίας δείχνει ένα διαφορετικό σχεδιασμό από αυτά που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Έχει τις γραμμές που γνωρίσαμε στο τωρινό iPhone, το 5, όμως το υπόλοιπο μοιάζει με το iPod nano 5ης γενιάς. Είναι αληθινό όμως; Πιθανόν. Αυτός ακριβώς ο σχεδιασμός πατενταρίστηκε από την Apple πριν από λίγες ημέρες, οπότε γιατί όχι; Μπορεί να πεις “η Apple δεν κάνει τόσο ριζικές αλλαγές”, όμως αυτό είπα και εγώ όταν διέρρευσε τότε το iPhone 4. Όλα είναι πιθανά.

iPhone 5S Prototype (2)

Το GSMArena πρόσθεσε ότι το πρωτότυπο αυτό iPhone 5S δεν έχει καθόλου Home κουμπί! Αυτή ήταν μία αλλαγή που ακουγόταν τα τελευταία χρόνια, όμως τώρα φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί. Επιπλέον αναφέρει ότι στο 5S θα υπάρχει οθόνη από-άκρο-σε-άκρο. Για αυτό το λόγο χρειάζεται μία μεγαλύτερη οθόνη, αλλά δεν ξέρουμε πόσο θα είναι.

Είναι αληθινό λοιπόν; Εσείς αποφασίζεται. Οι πιθανότητες δεν είναι μικρές πάντως.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: