Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Διαθέσιμα Για Λήψη Τα iOS 5.0, Lion 10.7.2, iWork 1.5, Safari 5.1.1, iTunes 10.5 και Find My Friends

Από τη Τετάρτη 12/10, η Apple έκανε διαθέσιμες για λήψη όλες τις αναβαθμίσεις που ετοίμαζε όλο αυτό το καιρό, συμπεριλαμβανομένου του iOS 5 για iPhone, iPod touch και iPad, και των Mac OS X Lion 10.7.2, iWork 1.5, Safari 5.1.1, iTunes 10.5 και Find My Friends, με υποστήριξη του iCloud.

Το iCloud είναι μία νέα cloud υπηρεσία της Apple, η οποία συγχρονίζει ασύρματα και αυτόματα τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τη μουσική σε όλες τις συσκευές μας με το iCloud ενεργοποιημένο, καθώς και τα Mail μας στο iOS, τα γεγονότα που έχουμε σημειώσει στο ημερολόγιο του iPhone/iPod touch/iPad, έγγραφα και άλλα.

Ανακοινώθηκε το WWDC ’11 από τον Steve Jobs και είναι συνδρομητική υπηρεσία. Παρέχει τα πρώτα 5 GB δωρεάν, αλλά άμα τα υπερβούμε και συνεχίσουμε να θέλουμε το iCloud, θα πρέπει να αναβαθμίσουμε σε 10 GB για $20, 20 GB για $40, ή 50 GB για $100.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=DCjeSNomXrU&w=560&h=315]

Το iOS 5 είναι η νέα μεγάλη αναβάθμιση για τα iPhone, iPod touch και iPad. Προσφέρει ασύρματο συγχρονισμό με το iTunes, δεν απαιτεί τη σύνδεση του υπολογιστή για ενεργοποίηση, νέο σύστημα ειδοποιήσεων (το Notification Center), το Newsstand (Κιόσκι στα Ελληνικά) για ανάγνωση εφημερίδων και περιοδικών, το Reminders για υπενθυμίσεις για πράγματα που έχουμε προγραμματίσει, ενσωμάτωση του Twitter, το Reader στο Safari, επεξεργασία φωτογραφιών, AirPlay, split πληκτρολόγιο για το iPad, βελτιωμένο Game Center, το iMessage για ανταλλαγή δωρεάν μηνυμάτων σε όλους τους φίλους μας, και φυσικά το iCloud. Περισσότερα για όσα αναφέραμε στο παρακάτω βίντεο της Apple.

Απαραίτητη η τελευταία έκδοση του iTunes για την αναβάθμιση.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=LLJIef-e-7g&w=560&h=315]

Στα iWork 1.5, Safari 5.1.1 και iTunes 10.5, τώρα, έχει προστεθεί η υποστήριξη για το iCloud για τον ασύρματο συγχρονισμό. Στο Lion 10.7.2 έχει γενικές βελτιώσεις του συστήματος, όπως επίσης το Lion Recovery tool, στο οποίο υπήρχε πρόβλημα με το Find My Mac.

Το Find My Friends, είναι μία νέα εφαρμογή για το iOS 5, βασισμένη και αυτή στο iCloud, στην οποία εμφανίζονται στο χάρτη οι φίλοι σου και στο μέρος που είναι εκείνη τη στιγμή.
Μπορούμε να κατεβάσετε την εφαρμογή εντελώς δωρεάν από το App Store, αρκεί να έχουμε κάνει αναβάθμιση στο iOS 5.

Τέλος, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι οι διακομιστές της Apple αυτή τη στιγμή έχουν κάποιο πρόβλημα με τη ταχύτητα επειδή έπεσαν όλοι μαζί να κατεβάσουν τις αναβαθμίσεις. Για παράδειγμα, σε εμένα λέει ότι το Lion 10.7.2 θα κατεβεί σε 9 ώρες, ενώ είναι μόλις 888 MB! Προς το παρών, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να περιμένετε ή να κατεβάσετε από αλλού τα αρχεία εγκατάστασης – υπάρχουν αν ψάξετε.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: