Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Διαθέσιμο Για Προ-παραγγελία Το Microsoft Surface, Αποκαλύφθηκαν Οι Τιμές

Όσοι θέλουν να αγοράσουν το tablet της Microsoft, το Surface με RT, και το περίμεναν με τιμή κάπου στα 200-300€, θα απογοητευτούν με τις τελικές τιμές του.

Όπως αποκαλύφθηκε από τις προ-παραγγελίες που ξεκίνησε να παίρνει η Microsoft, το Surface με Windows RT κοστίζει 499$ χωρίς το πληκτρολόγιο (Touch Cover) στα 499$, 599$ με το Touch Cover στα 32GΒ, και 699$ για τα 64GB με το Touch Cover. Αυτές οι τιμές αντιστοιχούν περίπου σε 479€, 579€ και 679€ αντίστοιχα.

Το tablet θα κυκλοφορήσει αρχικά στις Αμερική, Αυστραλία, Καναδάς, Γερμανία, Γαλλία και Αγγλία στις 30 Οκτωβρίου, όμως όποιος το παραγγείλει από τώρα θα το παραλάβει στις 26 του μηνός. Σε κάποιες χώρες η έκδοση χωρίς το πληκτρολόγιο ήδη ξεπούλησε.

Όποιος μένει στις παραπάνω χώρες και ενδιαφέρεται να αγοράσει το Surface πρέπει να μπει εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: