Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Δοκιμή Της Gorilla Glass [POUSSIAS1]

Το POUSSIAS1 ανέβασε για άλλη μία φορά ένα ωραίο βίντεο. Αυτή τη φορά δοκιμάζει τη τεχνολογία της CORNING Gorilla Glass για τις οθόνες των κινητών. Στο βίντεο-δοκιμή πρωταγωνιστής και “πειραματόζωο” γίνεται ένα Wildfire με Android και οθόνη 3.2″ με την επικάλυψη Gorilla Glass, το οποίο για τις ανάγκες του βίντεο δέχεται επίθεση στην οθόνη με ένα 2ευρω, ένα μολύβι και ένα κλειδί.

Λίγα λόγια για αυτή τη τεχνολογία…

Τι είναι η Gorilla Glass;

Γρατζουνιές, χτυπήματα και πτώσεις συμβαίνουν στη καθημερινή ζωή ενός κινητού, αλλά η Gorilla Glass επιτρέπει τη συσκευή να αντισταθεί σε αυτές τις ζημιές. Η Gorilla Glass έχει επίσης ισχυρή αισθητική. Είναι λεπτή, με ελάχιστο βάρος και έχει ωραία αίσθηση στην αφή. Φυσικά άμα γρατζουνίσουμε με μαχαίρι δεν θα μπορέσει να το προφυλάξει…

Πως προστατεύει η Gorilla Glass
Η μοναδική σύνθεση του Gorilla Glass επιτρέπει ένα βαθύ στρώμα των υψηλών πιέσεων (που δημιουργήθηκε μέσα από μια διαδικασία ανταλλαγής ιόντων). Αυτή η συμπίεση λειτουργεί ως ένα είδος «πανοπλίας», καθιστώντας το γυαλί εξαιρετικά σκληρό και ανθεκτικό στη ζημιά.

Μπορείς να δεις το παρακάτω βίντεο και να δεις πως η Gorilla προστατεύει το κινητό μας από φθορές που μπορούν να γίνουν και στην ίδια τη τσέπη μας.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=L0HQZFQg8aM?hd=1&w=600&h=335]

Πηγή για τα FAQ: Επίσημος ιστότοπος

Μοιράσου το με τους φίλους σου: