Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Είναι Τελικά Αυθεντικό Το Anonymous-OS;

Το Anonymous-OS ανακοινώθηκε χθες από μία ομάδα “Anonymous”, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα, είναι ψεύτικο, και μάλιστα κακόβουλο.

Καταρχάς, οι Anonymous δήλωσαν αμέσως στο επίσημο Twitter τους ότι το Anon OS είναι ψεύτικο και γεμάτο trojans (ιούς). Ωστόσο, οι άλλοι “Anonymous” είπαν στο Tumblr του ΛΣ ότι στο Linux δεν υπάρχουν ιοί και είναι απολύτως ασφαλές.

Μετά, το γνωστό site διαμοιρασμού ανοιχτού λογισμικού, Sourceforge, κατέβασε το OS μέχρι να υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση από τους Ανώνυμους για το αν είναι ψεύτικο ή όχι. Αν υπάρξει ενημέρωση θα διατεθεί πάλι στο κοινό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Anonymous-OS δεν έχει μέλλον, και όσοι το εγκατέστησαν ήδη, καλό είναι να γυρίσουν στο παλιό λειτουργικό σύστημα που έτρεχαν.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: