Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Είσαι Χάκερ; Σπάσε Το Chrome Και Κέρδισε 60.000$

Η Google είναι τόσο σίγουρη για την ασφάλεια που προσφέρει το Google Chrome, που τώρα δίνει και χρηματικά έπαθλα για να προσελκύσει τους χάκερ μπας και βρουν κενά ασφαλείας!

Πιο συγκεκριμένα, σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός Pwn2Own, όπου οι hackers προσπαθούν να σπάσουν την ασφάλεια σε λογισμικό υπολογιστών. Πέρσι, το Internet Explorer της Microsoft και το Safari της Apple έσπασαν μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ ο Chrome της Google για 6η συνεχόμενη χρονιά αποδείχτηκε ο πιο ασφαλές broswer, αφού κανείς δεν μπόρεσε να το παραβιάσει!

Η Google φέτος θα δώσει έπαθλα 60.000$, 40.000$ και 20.000$ σε αυτούς που θα μπορέσουν να σπάσουν τις δικλείδες σφαλείας του δημοφιλούς browser, αλλά και από ένα Chromebook.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: