Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Εικόνα Στο Picasa Αποκαλύπτει Το Σχεδιασμό Του Samsung Galaxy S4

GT-I9500 Galaxy S4 leak

Όλοι έχουμε απορία πως θα είναι το GS4, η πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα της Samsung, και φαίνεται ότι χρήστης του Picasa και μαθητής στο Χονκ Κονκ μας έχει λύσει την απορία. Εδώ και ένα μήνα περίπου! Αν και είμαστε επιφυλακτικοί για την αυθεντικότητα της φωτογραφίας, δεν έχουμε λόγο να μην τον πιστέψουμε. Σχεδιαστικά το κινητό δεν διαφέρει απο τον προκατοχό του, απλά είναι κατά 2 ίντσες πιο μεγάλο (το GS3 έχει οθόνη 4.8 ιντσών). Το bezel του κινητού είναι όμως πιο λεπτό και το home button είναι πιο μεγάλο. Επίσης η γωνίες του κινητού είναι πιο συμμετρικές. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι οτι έχουμε και την πιθανή μέρα ανακοίνωσης του S4, και αυτή είναι η 22 Απριλίου. Φημολογείται επίσης ότι η Samsung ετοιμάζει ειδική εκδήλωση στην Αμερική για της 22 Απριλίου και η διάθεση της συσκευής να ξεκινά στις 15 Μαΐου.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: