Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Εμφανίστηκε Νέο BlackBerry 10 Smartphone, Μειωμένες Τιμές Στα Τωρινά Μοντέλα

BlackBerry 10 QWERTY touch smartphone leaked

Ευχάριστα τα νέα για τους fan της RIM και των BlackBerry, αφού εμφανίστηκε ένα ακόμα smartphone με QWERTY που μοιάζει με το HTC ChaCha, και σύμφωνα με φήμες, στα τωρινά μοντέλα θα πέσουν οι τιμές του χρόνου.

Το smartphone που διέρρευσε είναι αυτό στη φωτογραφία και βρίσκεται δίπλα στο BlackBerry Z10 που είναι όλο αφής και στο BlackBerry Dev Alpha C smartphone που δόθηκε σε 1,500 προγραμματιστές στα τέλη αυτού του χρόνου. Αυτή η φωτογραφία είναι αρκετά καθαρή, αλλά, φυσικά, εντελώς ανεπίσημη και ανεπιβεβαίωτη από την RIM. Δεν γνωρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, όμως είναι σίγουρο ότι έχει μία μεγαλούτσικη οθόνη αφής και πιθανότητα τρέχει το BlackBerry 10. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το κινητό αυτό μοιάζει με το ChaCha της HTC, ένα Android 2.3 smartphone με QWERTY και οθόνη αφής που ανακοινώθηκε το 2011.

HTC ChaCha

Σε άλλα νέα, έχουμε την RIM να φημολογείται πως θα ρίξει τις τιμές της στα υπάρχοντα BlackBerry 7 smartphones. Αυτό πιστεύουν στην εταιρία ότι θα βοηθήσει την ανάπτυξη του μεριδίου της αγοράς με τις χαμηλότερες τιμές σε αναδυόμενες αγορές. Δηλαδή θα έχουμε BlackBerry 7 με QWERTY, όπως το Blackberry Curve 3G 9300 στα 99€ ή το κορυφαίο επί του παρόντος Blackberry Bold 9900 στα 399€. Αρκετά καλό, όμως μέχρι τότε θα έχουν “παλιώσει” ακόμα περισσότερο αυτά τα κινητά.

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: