Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ενεργοποίησαν Το 4G/LTE Στο Nexus 4

Μπορεί επίσημα το Nexus 4 που κατασκεύασε η LG για χάρη της Google να μην έχει υποστήριξη 4G δικτύων, όμως όταν άνοιξαν οι ειδικοί τη συσκευή βρήκαν τσιπ για 4G δίκτυα. Έτσι οι XDA-developers κατάφεραν και ενεργοποίησαν αυτή τη δυνατότητα.

Η διαδικασία ενεργοποίησης είναι ήδη διαθέσιμη και πολύ απλή. Με το κινητό καλείς αριθμό *#*#4636#*#* ή κατεβάζεις αυτή την εφαρμογή από το Play και αυτό μπαίνει σε λειτουργία δοκιμής. Από εκεί πηγαίνεις στο “Phone Information”, πατάς στη λίστα “Set Preferred Network Type” και επιλέγεις το “4G LTE”.

Αυτό έχει δοκιμαστεί και λειτουργεί στον Καναδά αλλά δεν γνωρίζουμε αν υποστηρίζει και άλλες χώρες. Πάντως θα είναι μεγάλη γκάφα αν λειτουργεί σε πολλές και η Google δεν το διαφήμισε/υποστήριξε.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=muYjL2horzI&w=600&h=450]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: