Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ενημέρωση Λογισμικού Λύνει Τα Προβλήματα Του Νέου Nexus 7

Google Nexus 7 2nd gen hands-on

Αν είσαι ένας από τους χρήστες του νέου Nexus 7 που αντιμετώπισε προβλήματα με την οθόνη και το GPS τότε θα πρέπει να ξέρεις ότι ήρθε η ώρα να κάνεις ενημέρωση λογισμικού.

Η εταιρία του Mountain View έστειλε χθες το βράδυ ενημέρωση σε όλα της τα νέα tablet η οποία λύνει τα προβλήματα που είχαν αναφερθεί από τους χρήστες. Συγκεκριμένα, ο κόσμος αναφέρει ότι έφτιαξε το πρόβλημα με το multitouch της οθόνης και αυτό με το GPS που μετά από κάποια λεπτά χρήστης σταματούσε να λειτουργεί.

Βέβαια όλοι οι χρήστες δεν είναι τόσο ικανοποιημένοι. Κάποιοι ακόμα δεν έχουν λάβει την ενημέρωση, ενώ άλλοι που την έχουν λένε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα αλλά σε μικρότερο βαθμό.

Άμα είσαι από τους πρώτους που απέκτησαν το νέο Nexus δέχτηκες το update; Αν ναι, λύθηκαν τα προβλήματα;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: