Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Εντοπίστηκε Το Blackberry Z10 Σε Μπλε Χρώμα

Blackberry Z10 In Blue Spotted

Η Blackberry φαίνεται ότι ετοιμάζει μία ακόμα παραλλαγή του Z10 που είδαμε σε κόκκινο χρώμα στην Limited Edition έκδοσή του, πέρα από τα κλασικά λευκό και μαύρο. Η διαρροή του μοντέλου αυτού έγινε στο Twitter από τον γνωστό hip hop καλλιτέχνη Lil E δείχνοντας το σε μπλε χρώμα. Δυστυχώς δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν αυτό πρόκειται για κάποια ξεχωριστή έκδοση που πρόκειται να ανακοινώσει η BlackBerry αργότερα ή αν είναι απλά μία έκδοση σε αυτό το χρώμα που το έστειλε η εταιρία στον Lil E. Πάντως φαίνεται πιο ωραίο από το Limited Edition που δόθηκε στους BlackBerry 10 προγραμματιστές σε κόκκινο. Ελπίζουμε να το δούμε μέσα στο καλοκαίρι στα ράφια των καταστημάτων δίπλα στο μαύρο και το λευκό.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: