Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η αναβάθμιση του HTC Flyer στο Honeycomb 3.2 διέρρευσε

Η μεγάλη αναβάθμιση του πρώτου tablet της ταϊβανέζικης εταιρίας HTC, Flyer, φαίνεται ότι θα έρθει πολύ σύντομα, καθώς ο Paul O’Brien από το MoDaCo διέθεσε στο κοινό τη πρώτη δοκιμαστική ROM μαζί με φωτογραφίες από το νέο περιβάλλον χρήστη και οδηγίες για το πως να την εγκαταστήσει κάθε κάτοχος ενός Flyer.

Οι φωτογραφίες μας παρουσιάζουν ωραία το πως είναι το νέο Sense UI με Android 3.2 Honeycomb στο HTC Flyer. Με την αναβάθμιση, το Sense UI διατηρεί το εικονικό ρολόι-widget HTC Sense Flip, τα κουμπιά Home και Multitasking και φέρνει ένα τροποποιημένο ρολόι, καθώς και τα εικονίδια της ειδοποίησης και μπαταρίας στη μπάρα, στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης. Επίσης έχει την οθόνη κλειδώματος του Sense UI 3.0 των κινητών, τροποποιημένο broswer, Ρυθμίσεις και το μενού των εφαρμογών.

Το παράξενο με αυτή την αναβάθμιση είναι ότι ονομάζεται “Sense 1.1 for Tablets”, ενώ αρχικά κυκλοφόρησε με το Sense 2.1, το οποίο θυμίζει το Sense 3.0 στα HTC smartphones.

Άμα θέλετε να κάνετε και εσείς την αναβάθμιση, ακολουθείστε αυτό τον οδηγό, αλλά να είστε πολύ προσεκτικοί καθώς μπορεί να προκληθεί ζημιά στη συσκευή. Επίσης μπορεί να μην λειτουργεί σωστά, ή και καθόλου, σε ορισμένες εκδόσεις του Flyer, διότι είναι δοκιμασμένο μόνο στο 3G μοντέλο με 32 GB. Όπως αναφέρει και ο Paul, ο οδηγός συστήνεται μόνο στους ειδικούς.


Κάνε κλικ στην εικόνα για προβολή

Πηγές: Slash Gear, MoDaCo & This Is My Next

Μοιράσου το με τους φίλους σου: