Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Ανακοίνωση Του iPad 3 Στις 7 Μαρτίου!

Η Apple το έκανε επίσημο. Το iPad 3 θα ανακοινωθεί από τον Tim Cook και την παρέα του στις 7 Μαρτίου (Τετάρτη) και ώρα 10πμ στο Σαν Φρανσίσκο (8μμ στην Ελλάδα;)!

Η παραπάνω φωτογραφία προέρχεται από το προσκλητήριο e-mail της Apple σε όλους τους τυχερούς που θα παρευρεθούν στο event και από αυτή αντλούμε τη πληροφορία ότι σίγουρα η οθόνη του θα είναι Retina ή υψηλής ανάλυσης! Επίσης μπορεί να απουσιάζει το home button γιατί συνήθως η φωτογράφιση γίνεται στη μέση του προϊόντος, πράγμα που δεν υπάρχει στη φωτό άρα και δεν υπάρχει – πληροφορία με επιφύλαξη.

Δυστυχώς εγώ μπορεί να μην μπορώ να βρίσκομαι στις 20:00 και για αυτό υπάρχει μία μεγάλη πιθανότητα να μην υπάρχει ζωντανή αναμετάδοση (live-blogging) από το Tech Community. 🙁

Μοιράσου το με τους φίλους σου: