Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Ενημέρωση Λογισμικού Του Windows Phone Και Η Βελτίωση Του TellMe

Θυμάσαι χθες που ανακοινώσαμε την ενημέρωση λογισμικού των HTC Windows Phone; Εκτός από όσα ανέφερε η Microsoft σαν επίσημες διορθώσεις, φαίνεται ότι βελτίωσε και το TellMe.

Η Microsoft έχει δηλώσει πρόσφατα ότι το Windows Phone είναι η απάντηση στο iOS του iPhone και για αυτό πολεμάει να ώστε το Windows Phone να γίνει ακόμα καλύτερο. Με την τελευταία αναβάθμιση των HTC κινητών με Windows Phone το TellMe, ο αντίπαλος του Siri της Microsoft, έχει γίνει αισθητά καλύτερο.

Όχι, δεν προστέθηκαν νέες εντολές ή λειτουργίες αλλά καταλαβαίνει τα διπλάσια από όσα στο παρελθόν. Θυμάμαι παλιότερα ότι έπρεπε να πω παραπάνω από 2 φορές μια πολύ απλή εντολή, το “Call x“, ώστε για να το καταλάβει, ενώ τώρα με τη μία την εκτελεί. Φυσικά αυτό δεν ισχύει μόνο για τη κλήση, αλλά και για το Redial, την εκφώνηση μηνυμάτων, την αναζήτηση και άνοιγμα εφαρμογών. Με άλλα λόγια για τα περισσότερα. Πριν την ενημέρωση απλά ποτέ δεν άνοιγε το Twitter με την εντολή “Start Twitter”, ενώ τώρα με λίγες προσπάθειες θα το ανοίξει.

Η Microsoft φοβάται το Siri του iPhone και ήδη προσπαθεί να το ανταγωνιστεί. Είμαι πολύ περίεργος να δω τη συνέχεια.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: