Η Ενημέρωση Λογισμικού Του Windows Phone Και Η Βελτίωση Του TellMe

Θυμάσαι χθες που ανακοινώσαμε την ενημέρωση λογισμικού των HTC Windows Phone; Εκτός από όσα ανέφερε η Microsoft σαν επίσημες διορθώσεις, φαίνεται ότι βελτίωσε και το TellMe.

Η Microsoft έχει δηλώσει πρόσφατα ότι το Windows Phone είναι η απάντηση στο iOS του iPhone και για αυτό πολεμάει να ώστε το Windows Phone να γίνει ακόμα καλύτερο. Με την τελευταία αναβάθμιση των HTC κινητών με Windows Phone το TellMe, ο αντίπαλος του Siri της Microsoft, έχει γίνει αισθητά καλύτερο.

Όχι, δεν προστέθηκαν νέες εντολές ή λειτουργίες αλλά καταλαβαίνει τα διπλάσια από όσα στο παρελθόν. Θυμάμαι παλιότερα ότι έπρεπε να πω παραπάνω από 2 φορές μια πολύ απλή εντολή, το “Call x“, ώστε για να το καταλάβει, ενώ τώρα με τη μία την εκτελεί. Φυσικά αυτό δεν ισχύει μόνο για τη κλήση, αλλά και για το Redial, την εκφώνηση μηνυμάτων, την αναζήτηση και άνοιγμα εφαρμογών. Με άλλα λόγια για τα περισσότερα. Πριν την ενημέρωση απλά ποτέ δεν άνοιγε το Twitter με την εντολή “Start Twitter”, ενώ τώρα με λίγες προσπάθειες θα το ανοίξει.

Η Microsoft φοβάται το Siri του iPhone και ήδη προσπαθεί να το ανταγωνιστεί. Είμαι πολύ περίεργος να δω τη συνέχεια.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.