Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Επόμενη Έκδοση Του Android Είναι Η 4.3, Jelly Bean Ξανά

Android 4.1 Jelly Bean io12

Το συνέδριο προγραμματιστών I/O της Google λαμβάνει χώρα τον επόμενο μήνα, και εκεί περιμένουμε να δούμε την επόμενη έκδοση του Android, το Android 5.0 Key Lime Pie, αν και τώρα υπάρχουν νέες φήμες που λένε ότι έχει καθυστερήσει. Νέες πληροφορίες που ήρθαν στο φως λένε πως το Android 4.3 Jelly Bean επρόκειτο να ανακοινωθεί το Μάιο σε αντίθεση με το 5.0 που πιστεύαμε μέχρι τώρα. Και τι μας κάνει να το πιστεύουμε αυτό; Τα παιδιά του Android Police εντόπισαν στα logs του server τους το Android 4.3, με την IP διεύθυνση να ανήκει στη Google, και φαίνεται ότι μέχρι στιγμής τρέχει σε Nexus 4 και Nexus 10. Ακόμα δεν έχουμε ακούσει από την Google για το Android 4.3 Jelly Bean, ούτε έχουμε κάποια άλλη διαρροή της έκδοσης αυτής. Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: