Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Επόμενη Γενιά Των Samsung Galaxy Tablets Επιβεβαιώθηκε

Samsung Galaxy Tab 3 leak

Η Samsung πρόκειται να ανακοινώσει μέσα στο έτος τέσσερα νέα tablets με Android, τα οποία επαληθεύτηκαν από επίσημα UAPROF (User Agent Profile) έγραφα της εταιρίας. Το ένα που είδαμε υποτιθέμενες φωτογραφίες του είναι το Samsung Galaxy Tab 3 (προφανώς η επόμενη γενιά του Galaxy Tab 2) που θα έχει δύο διαφορετικά μοντέλα στις 7- και 10-ίντσες με τις ίδιες αναλύσεις που έχει και η δεύτερη γενιά – 1024 × 600 pixels για το μικρό και 1280 × 800 για το μεγάλο. Όμως αν δεν σου αρέσει αυτή την ανάλυση, η Samsung έχει και το Galaxy Tab 3 Plus με 2560 × 1600 pixels που έχει το Nexus 10 (το Tab 2 Plus ήταν στις 7-ίντσες)! Φαντάσου τον αριθμό των PPI… Το τέταρτο tablet είναι βεβαίως το Note 8.0 που έχουμε δει εδώ και μέρες. Όλα τους αναμένεται να ανακοινωθούν στην MWC και θα μάθουμε εκεί περισσότερα για αυτά.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: