Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Εταιρία Are You a Human Προσπαθεί Να Αντικαταστήσει Τα CAPTCHA Με Παιχνίδια

Σίγουρα θα έχεις συναντήσει έστω και μία φορά μία εικόνα CAPTCHA με γράμματα που κανείς δεν πρόκειται να καταλάβει. Τέλος σε αυτό θέλει να δώσει η Are You a Human.

CAPTCHA vs Are You a Human

Η προαναφερόμενη εταιρία ανακοίνωσε ένα εργαλείο που ονόμασε “PlayThru”. Με αυτό, αντί να προσπαθείς να αποκρυπτογραφήσεις τις κρυμμένες λέξεις, πρέπει να παίξεις ένα πολύ απλό και σύντομο παιχνιδάκι -όπως το βάλεις στόμα-γένια-μάτια σε ένα πρόσωπο ή να ρίξεις δύο υλικά επάνω σε μία πίτσα.

Ο COO της Are You a Human, Reid Tatoris, αναφέρει ότι είναι δύσκολη η αποκρυπτογράφηση των CAPTCHA και φέρνει μπελάδες στους χρήστες. Η Quicken Loans προς το παρών έχει του περισσότερους πελάτες με περισσότερα από 2 εκατομμύρια επαληθευμένα παιχνίδια.

Μπορείς να παίξεις παιχνιδάκια εδώ, ή ακόμα και να γραφτείς για να πάρεις τον κώδικα για τη σελίδα σου – δουλεύει κανονικά με WordPress, Drupal, HTML5, PHP, Android και iOS.

Πηγή

Πηγή Εικόνας Άρθρου

Μοιράσου το με τους φίλους σου: