Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Ιστορία Της HTC Σε Λίγα Λεπτά [Βίντεο]

HTC. Η εταιρία με έδρα στο Ταϊβάν, ξεκίνησε πριν από 13 χρόνια με ένα όραμα. Να κάνει ότι λέει και το όνομά της, να κατασκευάσει υπολογιστές υψηλής τεχνολογίας (High Tech Computer). Όσοι έχετε αγοράσει κάποιο HTC smartphone θα έχετε διαπιστώσει ότι τα έχει καταφέρει και με το καλύτερο τρόπο.

Τα κινητά της εταιρίας σήμερα είναι πρωτοπόρα, με υψηλές προδιαγραφές, όμορφα, καλοσχεδιασμένα, με ένα ξεχωριστό στυλ που όσο περίεργο και αν είναι, είναι όμορφο (βλ. ChaCha). Πως όμως έφτασε ως εδώ; Διάβασε τη συνέχεια και δες.

Η HTC πριν μερικές μέρες ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube που απλά δεν μπορούσαμε να αφήσουμε να περάσει έτσι. Παρουσιάζει το πως ξεκίνησε με το πρώτο της κινητό το 1998, το οποίο ήταν το πρώτο όλων με οθόνη αφής, μετά στο κινητό με οθόνη αφής και πληκτρολόγιο και άλλα ενδιαφέροντα.

Πάτησε Play στο βίντεο από κάτω και μάθε πως αυτή η εταιρία που πολλοί στην Ελλάδα δεν ξέρουν, άλλαξε και εκείνη των κόσμων των κινητών (όχι, δεν ήταν το μήλο!) σχεδόν ριζικά.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=pwpaxbXDecg?hd=1&w=600&h=335]

Μοιράσου το με τους φίλους σου: