Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Νέα Εμφάνιση Των Fanpages Στο Facebook!

Η νέα εμφάνιση των fanpages είναι εδώ! Εκτός από το Timeline στις Σελίδες, φέρνει και τα Ιδιωτικά Μηνύματα μεταξύ των fan της σελίδας!

Κάνε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Η νέα εμφάνιση στις Σελίδες στο Facebook φέρνει το Timeline όπως ακριβώς είναι και στα προφίλ των χρηστών, το μεγάλο Cover πάνω-πάνω, τα νέα ιδιωτικά μηνύματα (όπως τα αποκαλεί το Facebook) για άμεση και ιδιωτική επικοινωνία μεταξύ διαχειριστών-fan και νέο σύστημα διαχείρισης, Admin Panel, για τη προβολή ειδοποιήσεων, νέων Like στη σελίδα, Insights και τα μηνύματα.

Για να την ενεργοποιήσετε και εσείς, απλά μπείτε στη Σελίδα σας, πατήστε “Preview” και μετά “Publish Now” στα σχετικά μηνύματα που θα εμφανιστούν πάνω-πάνω. Η οριστική αλλαγή στο Χρονολόγιο θα γίνει στις 30 Μαρτίου.

Εμείς ήδη έχουμε τη νέα εμφάνιση στη σελίδα μας, αν και δεν ξέρουμε τι Cover να βάλουμε. :p

Μοιράσου το με τους φίλους σου: