Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Νέα Χειρότερη Διαφήμιση Της Samsung Με Νίντζα Και Break Dance

Sími sem skilur þig - Samsung Galaxy S4

Η αλήθεια είναι ότι οι διαφημίσεις της Samsung είναι ιδιαίτερες και έχουν το εξής χαρακτηριστικό: πειράζουν την Apple. Οι Κορεάτες ξέρουν ότι το Galaxy S4 και το iPhone 5 πουλάνε πολύ, και ξέρουν επίσης ότι με το να τονίσουν την ανωτερότητα του δικού τους κινητού θα αυξήσουν και τις πωλήσεις τους. Έτσι στο βίντεο βλέπουμε κάποιον να προσπαθεί να γράψει μήνυμα και να πάρει τηλέφωνο μέσα από ένα μήλο. Όπως ήταν αναμενόμενο, θα χρειαστεί το Galacy S4 για να τα καταφέρει. Στην διαφήμιση παρελαύνουν νίντζα που για ανεξήγητο λόγο χορεύουν με τον πρωταγωνιστή break dance. Υπάρχει επίσης μία κατσίκα, που ούτε και εμείς ξέρουμε τον λόγο. Παρακάτω είναι η διαφήμιση που παίζεται στην Ισλανδική τηλεόραση.

Αν μπορούσε να δώσουμε βραβείο ως τη χειρότερη διαφήμιση, τότε σίγουρα θα το κάναμε.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: