Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Νεότερη Microsoft Certified Professional Πέθανε Στα 16 Της

Φαντάσου να είσαι 9 χρονών και μαθαίνεις να προγραμματίζεις, να σε προσλαμβάνει η Microsoft και έπειτα να σε βραβεύει σαν Microsoft Certified Professional. Έτσι ήταν η Arfa Karim ως ότου… πέθανε.

Η μικρή Arfa Karim από το Πακιστάν απεβίωσε στα 16 της χρόνια. Πριν 26 μέρες το κορίτσι διακομίστηκε σε νοσοκομείο επειδή έπαθε καρδιακή προσβολή, έπειτα από επιληπτική κρίση. Ήταν για 26 μέρες εκεί μέσα σε κόμμα όταν υπέστη μια επιπλοκή στη τραχειοτομή το Σαββατόβραδο που οδήγησε σε αιμορραγία στο λαιμό της. Ωστόσο ο Bill Gates μέσω τηλεδιάσκεψης επικοινώνησε με τους γιατρούς για τη μεταφορά της σε κάποιο αμερικάνικο νοσοκομείο αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ γιατί τότε άφησε τη τελευταία της πνοή.

Ο Bill Gates ήξερε προσωπικά την Arfa και ήταν πρόθυμος να καλύψει τα έξοδα της νοσηλείας της. Και αυτό δεν το έκανε μόνο γιατί το κορίτσι εργαζόταν στη Microsoft σαν προγραμματίστρια ή επειδή τη συμπαθούσε ή είναι γνωστός για τις κοινωνικές του πράξεις αλλά επειδή και ήταν ένα “παιδί-θαύμα” καθώς εντυπωσίαζε τους πάντες για τις τεχνολογικές γνώσεις της.

Ο Πακιστανικός λαός θα θυμάται για πάντα τη Arfa. Ένα μνημείο, επίσης, θα ανεγερθεί προς τιμήν της.Μοιράσου το με τους φίλους σου: