Η Πλαίσιο Κυκλοφορεί Το Smarty Tablet Για Παιδιά

Η Πλαίσιο Κυκλοφορεί Το Smarty Tablet Για Παιδιά

Turbo-X Tablet Smarty

Ένα νέο tablet ρίχνει στην Ελληνική αγορά η Πλαίσιο και αυτή τη φορά είναι ξεχωριστό γιατί απευθύνεται σε γονείς που θέλουν να αγοράσουν στο μικρό παιδί τους μία τέτοια συσκευή.

Το tablet ονομάζεται Turbo-X Tablet Smarty Blue 5″, και όπως λέει το όνομά του, είναι 5-ιντσών. Το Smarty έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για παιδιά και για αυτό το λόγο δεν έχει καθόλου δυνατά χαρακτηριστικά, αλλά δυνατό και ανθεκτικό σώμα από πλαστικό. Επίσης διαθέτει και gamepad ώστε να μπορεί το παιδί να παίζει παιχνίδια. Το βάρος είναι 240 γραμμάρια.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε 5-ιντσών οθόνη ανάλυσης 480 x 800 pixels, μονοπύρηνο στο 1GHz επεξεργαστή (Cortex A8) με 512MB RAM, 8GB χωρητικότητα επεκτάσιμη με κάρτες microSD έως 16GB, 2500 mAh μπαταρία και Mini HDMI. Στο λογισμικό έχουμε Android 4.0 με 50 παιχνίδια και 50 εκπαιδευτικές εφαρμογές από το κουτί για να απασχολείται το παιδί. Περισσότερα μπορούν να κατέβουν από το Plaisio Market καθώς δεν έχει πρόσβαση στο Google Play.

Μπορείς να βρεις το Smarty στο Πλαίσιο με τιμή 99,00 € εδώ και διαθέσιμο σε δύο χρώματα – μπλε και ροζ ανάλογα το παιδί.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.