Η Πλαίσιο Κυκλοφόρησε Το Turbo-X Android Smartphone Των 109€

Η Πλαίσιο Κυκλοφόρησε Το Turbo-X Android Smartphone Των 109€

Turbo-X SmartPhone G310

Η Πλαίσιο επεκτείνει αυτή τη τεράστια γκάμα συσκευών με την επωνυμία Turbo-X θέτοντας στην κυκλοφορία το G310 με τιμή 109€.

Το Turbo-X SmartPhone G310, όπως και ονομάζεται, δεν έχει τίποτα ξεχωριστό, όπως και όλα τα άλλα Turbo-X με Android. Φοράει capacitive οθόνη αφής 3,5-ιντσών με ανάλυση 320 x 480 pixels και 262,000 χρώματα, 3,2-megapixel κάμερα με LED flash και VGA εμπρόσθια κάμερα, μονοπύρηνο επεξεργαστή στο 1 GHz (πιθανόν με 256MB RAM), 1500 mAh μπαταρία και υποδοχή για 2 SIM. Το λειτουργικό που τρέχει είναι το Android 4.0.

Αν για κάποιο περίεργο λόγο ενδιαφέρεσαι για το G310 μπορείς να το δεις εδώ σε μαύρο και λευκό χρώμα και να το αγοράσεις με τιμή 109,00 €. Κάτι μας λέει ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν θα πουλήσει καθόλου, παρόλο που η Πλαίσιο αναφέρει πως έχει «ευρύχωρο περιβάλλον εργασίας με οθόνη 3.5».

Πηγή

Σχετικά νέα

1 Response

  1. Οι οδηγίες χρήσης που παρέχονται μαζί με τα κινητά από το Πλαίσιο είναι απαράδεκτα. Τα γράμματα είναι μικροσκοπικά, τα εικονίδια που εμφανίζονται στην οθόνη παρουσιάζονται στον οδηγό χρήσης ασπρόμαυρα, πολύ μικρά και δυσδιακριτα έτσι ώστε δεν αναγνωρίζονται. και οδηγίες ουσιαστικά δεν υπάρχουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.