Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Ρομποτική Σκούπα Samsung Smart Tango Corner Cleaning Robotic Vacuum Αποκαλύφθηκε

Samsung Smart Tango Corner Clean Robotic Vacuum (2)

Αν μία από τις ευχές σου για το νέο έτος είναι να κάνεις λιγότερες δουλειές σπιτιού, τότε το Samsung Smart Tango Corner Clean Robotic Vacuum σε ενδιαφέρει. Όπως αναφέρει και το όνομά του, είναι μία ρομποτική ηλεκτρική σκούπα που θα παρουσιαστεί στην CES 2013.

Η συγκεκριμένη σκούπα από τη Samsung έχει σχεδιαστεί για να αναλάβει την αγγαρεία για το καθαρισμό του σπίτι σου, και αυτόματα αφαιρεί τη βρωμιά και τη σκόνη. Η εικόνες που ανέβασε η εταιρία στο Flickr αποκαλύπτουν ότι η Smart Tango Robotic Vacuum έχει βούρτσες που πετάγονται έξω για να απομακρύνουν τη βρωμιά ακόμη και από τις πιο στενές γωνίες.

Η Samsung Smart Tango είναι εξοπλισμένη με μία LCD οθόνη για προγραμματισμό, εμφάνιση σφαλμάτων καθώς και για άλλες εντολές. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε κάτι άλλο για την σκούπα, όμως αναμένουμε στην έκθεση CES να μάθουμε.

Samsung Smart Tango Corner Clean Robotic Vacuum

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: