Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Συσκευασία Για Το Φθηνό iPhone 5C Διέρρευσε

iPhone 5C Packaging Leak

Άλλη μία διαρροή και φήμη ήρθε να προστεθεί μέσα σε τόσες που έχουμε γράψει. Αυτή τη φορά η εικόνα αποκαλύπτει πολλά καπάκια συσκευασιών που στα πλάγια αναγράφουν iPhone 5C.

Το «C» μπορεί να το χρησιμοποιεί η Apple για να διαφοροποιήσει το φθηνό μοντέλο από το ακριβότερο, το iPhone 5S που και για αυτό έχουν ακούσει τόσες φήμες. Το «C» μπορεί να προέρχεται από την λέξη «Colors», μιας και το οικονομικό μοντέλο θα κυκλοφορήσει σε διάφορα χρώματα.

Ακόμα δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τίποτα, γιατί αυτά τα κουτιά μπορεί να είναι από κάποια κινέζικη απομίμηση που ονομάζεται έτσι. Αν όντως ισχύει, τότε η Apple θα ανακοινώσει το iPhone 5C και το iPhone 5S μέσα στον Σεπτέμβριο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: