Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Χρηματοδότηση Για Το Ubuntu Edge Απέτυχε

Ubuntu Edge hands-on

Τα νέα δεν είναι καλά σήμερα για την Canonical. Το Ubuntu Edge της Canonical, της εταιρίας πίσω από το ανοιχτού κώδικα Ubuntu, δεν τα κατάφερε να φτάσει στο στόχο του για την έναρξη της υλοποίησης του κινητού μιας και δεν μαζεύτηκαν τα 32 εκατομμύρια δολάρια που είχανε ζητηθεί πρωταρχικά. Το κινητό ωστόσο, ήταν πολλά υποσχόμενο μιας και βάσει όσα είχαν αναφέρει στελέχη της εταιρίας θα είχε:

  • Οθόνη 4,3-ιντσών ανάλυσης HD 720p με Saphire Crystal
  • Τον ισχυρότερο τετραπύρηνο επεξεργαστή που θα κυκλοφορούσε στην αγορά
  • 128GB χωρητικότητα
  • 4GB RAM
  • Μπαταρία νέας τεχνολογίας ανοδικών ιόντων
  • Κάμερα με υψηλή ευκρίνεια σε χαμηλό φωτισμό
  • Android & Ubuntu εγκατεστημένα

Μπορεί όμως να μην είναι και τελείως κακό που απέτυχε η υλοποίηση του κινητού. Ίσως να έδωσε στις κατασκευάστριες εταιρίες κινητών τηλεφώνων την ιδέα για το πως θέλουν να μεταχειριστούν το Ubuntu για κινητά. Ίσως να πιστεύουν ότι μιας και το λειτουργικό αυτό είναι αρκετά καλό, θέλουν και τα κινητά να είναι εξίσου καλά και ακόμα καλύτερα γιατί υπάρχουν και λογισμικά που είναι πολύ καλά και χαντακώθηκαν λόγω κακών συσκευών. Ποιος ξέρει… ίσως η Canonical να ετοιμάσει άλλο project… Για ό,τι νέο έχουμε θα σας ενημερώσουμε.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: