Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Amazon Κυκλοφόρησε Το Πρώτο Της Παιχνίδι Για Κινητά, Air Patriots

Η ομάδα Amazon Game Studio της Amazon δεν έμεινε στο παιχνίδι του Facebook, το Living Classics, αλλά προχώρησε και στην ανάπτυξη του νέου Air Patriots για iOS και Android.

Το Air Patriots φέρνει ένα νέο είδος tower defense παιχνιδιού, που αντί να κατασκευάζεις πύργους, τους προστατεύεις από τους αντιπάλους με τα αεροπλάνα που διαθέτεις και σχηματίζεις τη πορεία τους για να τους εξουδετερώσεις. Υπάρχουν 7 επίπεδα στο παιχνίδια, 3 επίπεδα δυσκολίας και μία επιλογή για ασταμάτητο παιχνίδι μέχρι να χάσεις.

Μπορείς να βρεις το παιχνίδι δωρεάν στο App Store της Apple και το Play Store της Google για τα iPhone και Android αντίστοιχα. Παρακάτω είναι το trailer του παιχνιδιού. Πως σου φαίνεται η προσπάθεια της Amazon να μπει στο χώρο του gaming στα κινητά;

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=o6Dxy-gOQUE&w=600&h=338]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: