Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Apple Αλλάζει Το Τρόπο Ονομασίας Του iPad

Πολλοί θα το παρατήρησαν: Η Apple δεν έχει πει πουθενά το όνομα του iPad 3, αλλά το αναφέρει συνεχώς “Το Νέο iPad”. Αυτό σημαίνει ότι η Apple άλλαξε τις ονομασίες των iPad!

Η Apple ήδη ακολουθεί την ίδια πολιτική με τα Macs εδώ και χρονιά. Για παράδειγμα, το δικό μου Mac Mini είναι γνωστό σαν “Mac Mini 2009-late», και όχι σαν “Mac Mini 3» ή κάπως αλλιώς. Αυτό μάλλον θέλει να κάνει και με τα iPad. Του χρόνου θα μιλάμε για “iPad 2012», “iPad ’13» κ.ο.κ. Αυτό όπως είναι λογικό, θα φέρει ένα μεγάλο χάος, αφού δεν θα ξέρουμε ποιο είναι ποιο.

Αυτό μπορεί να μην είναι τόσο τραγικό όσο ακούγεται, αλλά φανταστείτε μετά από 10 χρόνια να λέμε “iPad 2012». Σίγουρα δεν θα ξέρουμε ότι είναι το iPad 3, σωστά; Ή ακόμα χειρότερα, τώρα που θα πωλούνται δύο iPad (το 2 και το 3), πόσο μπέρδεμα θα γίνεται, ειδικά από όσους που δεν γνωρίζουν τόσο καλά το iPad. Ας ελπίσουμε μονάχα ότι αυτό δεν θα γίνει και με τα iPhone…

Μοιράσου το με τους φίλους σου: