Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Apple Ανακοίνωσε Τα Ανανεωμένα Mac mini

Στην σημερινή εκδήλωση, η Apple ανακοίνωσε μαζί με το iPad mini και το νέο iPad 4 και τα ανανεωμένα Mac mini.

Το Mac mini ως συνήθως θα διατίθεται σε 3 διαφορετικές εκδόσεις – μία οικονομική, μία πιο ακριβή και μία για server. Το πρώτο έχει διπύρηνο επεξεργαστή στα 2.5GHz (Intel Core i5), 4GB μνήμη RAM και 500GB σκληρό δίσκο. Το δεύτερο είναι πολύ καλύτερο, με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 2.3GHz (Intel Core i7), 4GB μνήμη RAM και διπλάσια χωρητικότητα στο δίσκο, φτάνοντας το 1TB. Τέλος, η Server έκδοση έχει και αυτή τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 2.3GHz, 4GB μνήμη RAM αλλά τώρα η χωρητικότητα είναι 2TB. Και στα τρία η RAM μπορεί να αναβαθμιστεί με υποστήριξη έως 16GB και η κάρτα γραφικών είναι η Intel HD Graphics 4000.

Οι τιμές των mini (Late 2012) είναι $599 για το πρώτο μοντέλο, $799 για το δεύτερο και $999.00 για το Server. Όλα τους θα κυκλοφορήσουν από σήμερα στις ΗΠΑ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: