Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Apple Δεν Βιάζεται Για Την Αποζημίωση Από Την Samsung

Η Apple κέρδισε ένα μεγάλο ποσό στην δική με τη Samsung όταν το δικαστήριο αποφάσισε ύπερ της αλλά η μέρα της πληρωμής ίσως αργήσει να έρθει.

Η Samsung δεν θα βιαστεί να πληρώσει την αποζημίωση αφού έχει πάρει αύξηση χρόνου πληρωμής, και η Apple αν και παράξενο δεν φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα. Επίσης η Apple δεν θα είναι σε θέση να διεκδικήσει τα λέφτα τουλάχιστον δύο βδομάδες μετά την δίκη (έφεση) που θα ξεκινήσει στις 6 Δεκεμβρίου.

Ο λόγος πάντως που η Apple παίζει το παιχνίδι της αναμονής και δεν κυνηγάει για την αποζημίωση είναι ότι μπορεί να αρνηθεί την πληρωμή κάποιων εξαρτημάτων που προμηθεύεται απο την Sammy για την παραγώγη των iPhone, iPod touch και iPad, πράγμα που θα μπορούσε να αντισταθμίσει ένα μέρος απο αυτά που της οφείλονται.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: