Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Apple Ενεργοποιεί Την Επαλήθευση 2-Βημάτων, Περισσότερη Ασφαλεία Στο iCloud

Apple two-step verification

Η Apple τελικά ενίσχυσε την ασφάλεια γύρω από τους λογαριασμούς Apple ID / iCloud με την εισαγωγή της επαλήθευσης με δύο βήματα. Η νέα διασφάλιση απαιτεί από τους χρήστες να επαληθεύσουν την ταυτότητά τους σε μια αξιόπιστη συσκευή πριν από την πραγματοποίηση αλλαγών σε προσωπικές πληροφορίες τους. Όπως κάνουν οι Google, Facebook και άλλες μεγάλες εταιρίες, όταν πας να αλλάξεις προσωπικά δεδομένα θα σου έρχεται στο κινητό ένα μήνυμα που περιέχει έναν τετραψήφιο αριθμό και θα πρέπει να τον εισάγεις για να αποθηκεύσεις τις αλλαγές. Οι χρήστες θα λάβουν επίσης ένα κλειδί αποκατάστασης που χρησιμεύει ως έσχατη μέθοδος επαλήθευσης, αν ξεχάσουν τον κύριο κωδικό τους ή να χάσουν την αξιόπιστη κινητή συσκευή που δέχεται τα SMS με τους κωδικούς. Δυστυχώς η επαληθεύση των 2-βημάτων είναι αρχικά διαθέσιμη μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Ιρλανδία και Νέα Ζηλανδία. Ελπίζουμε να έρθει σύντομα και στη χώρα μας.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: