Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Apple Εξαγοράζει Την Locationary Για Να Βελτιώσει Τους Χάρτες Της

Locationary

Η Apple απέκτησε τη Locationary, μια εταιρεία που βοηθά τις επιχειρήσεις να διατηρούν τις πληροφορίες τους ενημερωμένες. Στην αρχή ξεκίνησε σαν μία μικρή επιχείρηση στον Καναδά, και τώρα ενσωματώνεται στην Apple. Πληροφορίες για την εξαγορά δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο είμαστε απόλυτα σίγουροι πως οι τεχνολογίες αυτής της εταιρίας θα βοηθήσουν την Apple να βελτιώσει τους Χάρτες της, προσθέτοντας περισσότερα μαγαζιά και επιχειρήσεις ώστε ο χρήστης να βρίσκει αυτό ακριβώς που χρειάζεται. Με το iOS να έχει μπει στην διαδικασία αλλαγής, δεν θα αργούμε πολύ να δούμε κάποια νέα έκδοση που θα φέρνει τις αλλαγές στην εφαρμογή των χαρτών.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: