Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Apple Εξαγόρασε Τη Chomp, Μία Εταιρία-Μηχανή Αναζήτησης Εφαρμογών

Η Apple εξαγόρασε την Chomp, μία εταιρία που έχει μία μηχανή αναζήτησης εφαρμογών για iOS και Android. Και όπως φαίνεται, η Apple έχει μεγάλα σχέδια για την υπηρεσία, καθώς πλέον η ομάδα της Chomp εργάζεται για το μήλο.

Έχουμε πρόσφατα ακούσει ότι η Apple σχεδιάζει να αναπτύξει από την αρχή το κατάστημα του iTunes, και σύμφωνα με μια αναφορά από το 9 to 5 Mac, η Chomp θα μπορούσε να διαδραματίσει έναν μεγάλο ρόλο στο νέο iTunes App Store.

Σύμφωνα με το TechCrunch, το Chomp χρησιμοποιείται επίσης από τη Verizon για τις αναζητήσεις εφαρμογών σε Android, και ενώ η σημερινή συμφωνία θα παραμείνει σε ισχύ, υποψιαζόμαστε η Verizon θα πρέπει να κοιτάξει αλλού στο μέλλον.

Τέλος, ο CEO της Chomp, Keighran, μπαίνει στην ομάδα Marketing του iTunes και ο CTO Edwards είναι τώρα Ανώτερος Μηχανικός του iTunes.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: