Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Apple Επιβεβαιώνει Το WWDC 2013 Για Τις 10 – 14 Ιουνίου

WWDC 2013

Η Apple μόλις ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια για το ετήσιο World Wide Developers Conference θα ξεκινήσουν να πωλούνται από αύριο, με το WWDC 2013 να λαμβάνει χώρα στις 10 – 14 Ιουνίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Moscone West του Σαν Φρανσίσκο, έτσι ώστε οι προγραμματιστές (και όλοι οι υπόλοιποι φυσικά) να γνωρίσουν “τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των τεχνολογιών λογισμικού και εργαλεία για προγραμματιστές για να τους βοηθήσει στη δημιουργία νέων καινοτόμων εφαρμογών”, όπως λέει ο Phil Schiller, συμπληρώνοντας ότι θα παρουσιαστούν οι επόμενες εκδόσεις των OS X και iOS. Πέρσι τα εισιτήρια ξεπούλησαν μέσα σε 2 ώρες, οπότε φέτος θα πρέπει να είστε γρήγοροι όσοι θέλετε να κρατήσει η Apple θέση για εσάς.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: