Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Apple Εργάζεται Σε Ένα 4G LTE iPhone

Όπως πολύ σωστά προβλέψαμε, το επόμενο iPhone θα διαθέτει 4G LTE συνδεσιμότητα. Οι πληροφορίες μας έρχονται από το ίδιο το iOS.

Το iDownloadBlog ανέφερε την Πέμπτη ότι σύμφωνα με strings κώδικα στο iOS 5.1, το επόμενο iPhone θα διαθέτει 4G LTE συνδεσιμότητα. Και πράγματι, το νέο iOS αναφέρει “Enabling 4G will end your phone call. Are you sure you want to enable 4G” (“Η ενεργοποίηση του 4G θα τερματίσει την κλήση του τηλεφώνου σας. Είστε βέβαιοι ότι θέλετε να ενεργοποιήσετε 4G;”) και άλλα τέτοια μηνύματα-προειδοποιήσεις.

Οι αναφορές στο τηλεφώνημα καθιστούν σαφές ότι αυτή είναι μια προειδοποίηση για iPhone, και όχι ένα iPad. Στο τέλος, ο κώδικας δείχνει ότι η εταιρεία τουλάχιστον δοκιμάζει ένα iPhone με LTE. Ακολουθεί το βίντεο του iDownloadBlog παρακάτω.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=XbLNHxIVdRY&w=580&h=325]

Το επόμενο iPhone αναμένεται να έχει νέο ταχύτερο επεξεργαστή, νέα ονομασία και ίσως νέο σχεδιασμό.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: