Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Apple Θα Αποκαλύψει Το iPhone 5 Στις 12 Σεπτεμβρίου

Η Apple μετά από τόσο καιρό επιβεβαίωσε μέσω προσκλήσεων στο Τύπο και γνωστά αμερικάνικα sites ότι πρόκειται να ανακοινώσει το επόμενο iPhone στις 12 Σεπτεμβρίου.

Η παραπάνω εικόνα βρίσκεται στη πρόσκληση που έστειλαν οι Αμερικάνοι και επιβεβαιώνει το επόμενο iPhone θα ονομάζεται iPhone 5 (βλ. το 5 στη “σκιά” του 12). Σύμφωνα με τις φήμες θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη (4 ιντσών) που οδηγεί στον επανασχεδιασμό του κινητού, το διπύρηνο A5X επεξεργαστή που γνωρίσαμε στο new iPad, περισσότερη RAM και μικρότερο dock conntector – μπορείς να δεις όλες τις φήμες εδώ.

Όπως και να χει, το iPhone 5 ή όπως αλλιώς ονομάζεται έχει ετοιμαστεί, ίσως είναι το τελευταίο που σχεδίασε ο Steve Jobs και σίγουρα θα πωλήσει με τις πρώτες εκτιμήσεις ότι οι πωλήσεις θα ξεπεράσουν τα 10 εκατ. μέχρι το τέλος του έτους! Εσείς τι θέλετε να έχει;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: