Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Apple Πατεντάρει Νέα Μέθοδο Εξοικονόμησης Μπαταρίας Στο iPhone

iPhone Low Battery

Τα σημερινά κινητά καταναλώνουν παρά πολύ μπαταρία ώστε να τροφοδοτήσουν τον επεξεργαστή και τη μεγάλη οθόνη, και το iPhone δεν αποτελεί εξαίρεση. Η Apple ποτέ δεν έβαλε πολύ μεγάλη μπαταρία στα κινητά της, και αν οι φήμες είναι αληθινές, ούτε και το iPhone 5S θα έχει πολλά mAh ώστε να κρατάνε πολλές ώρες το κινητό ανοιχτό με αρκετή χρήση. Έτσι, εφόσον δεν μπορεί να βελτιώσει άλλο το τωρινό λογισμικό, σκέφτηκε έναν άλλον τρόπο και τον οποίον φυσικά, πατένταρε. Ο νέος αυτός τρόπος μαθαίνει τις συνήθεις του χρήστη και ανάλογα βάζει το κινητό σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης. Για παράδειγμα, αν ο χρήστης το πρωί είναι στο αυτοκίνητο για να πηγαίνει στη δουλειά του, το κινητό το μαθαίνει και τότε δεν χρησιμοποιεί πολύ μπαταρία. Η ειρωνεία είναι ότι αυτή η μέθοδος χρησιμοποιεί το GPS, κάτι που καταναλώνει το ίδιο κάμποση ενέργεια από μόνο του. Δεν γνωρίζουμε πότε αυτή η πατέντα θα εφαρμοστεί σε iPhone, όμως ίσως χρησιμοποιθεί σαν κύριο χαρακτηριστικό του iPhone 6.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: