Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Apple Χάνει Το Εμπορικό Σήμα Του iPhone Στην Βραζιλία

iPhone 5 hands-on

Θυμάστε που είχαμε αναφέρει παλιά ότι κυκλοφορεί ένα IPHONE στην Βραζιλία με Android και η Apple δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό; Τελικά η Αμερικάνικη εταιρία έχασε τελείως το εμπορικό σήμερα του iPhone στη Βραζιλία εξαιτίας της Gradiente Electronica SA που κατέχει τα δικαιώματα του ονόματος από το 2000. Τώρα η Apple μπορεί να χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη ονομασία σε όλα πράγματα εκτός από ηλεκτρονικά και κινητά τηλέφωνα και η Βραζιλιάνικη εταιρία να κυκλοφορεί κανονικότατα τηλέφωνα στη χώρα της όπως αυτό στη σειρά IPHONE. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, καθώς έχει δηλώσει πως είναι ανοικτή σε διαπραγματεύσεις ώστε να πουλήσει τα δικαιώματά της στην Apple. Και πιθανότατα αυτό θα γίνει. Εκτός και πάλι αν η Apple κινηθεί νομικά.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: