Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Archos Ανακοίνωσε Τέσσερα Νέα Android Smartphones

Archos 35 4GB Carbon Order

Η Archos μπήκε στην αγορά των smartphones με τέσσερα νέα Android κινητά με τις τιμές να ξεκινάνε από τα €81. Τα ονόματά τους είναι Archos 35 4GB Carbon, Archos 50 4GB Platinum, και Archos 53 4GB Platinum, με τον αριθμό στο τίτλο να υποδηλώνει τις διαστάσεις της οθόνης – δηλαδή το Archos 35 έχει 3,5-ιντσών οθόνη, το Archos 50 5-άρα και ως εξής.

Το Archos 35 όπως καταλαβαίνετε είναι το οικονομικότερο από αυτά τα τέσσερα με τη τιμή να πηγαίνει στα €81 συν το ΦΠΑ. Για τα λεφτά του έχει αξιοπρεπές χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν οθόνη ανάλυσης 480 x 320-pixel, 512MB μνήμη RAM, 512MB χωρητικότητα, μονοπύρηνο στο 1GHz επεξεργαστή και διπλή SIM. Για τα υπόλοιπα τηλέφωνα δεν γνωρίζουμε τις τιμές τους, όμως από το παρακάτω πίνακα με τα χαρακτηριστικά τους μαθαίνουμε ότι θα βρεθούν στα ράφια των καταστημάτων τον Απρίλιο και Μάιο.

Archos Smartphones 04:2013

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: