Η Archos Ανακοίνωσε Τα Πρώτα Της Smartphone, Μοιάζουν Με Samsung

Η Archos Ανακοίνωσε Τα Πρώτα Της Smartphone, Μοιάζουν Με Samsung

Archos 48 Platinum

Η Archos είναι η εταιρία που θα την γνωρίζεις για τα οικονομικά tablets της, και τώρα πρέπει να γνωρίζεις ότι έφτιαξε και κινητά. Το λειτουργικό που τρέχουν δεν είναι άλλο από το Android και ο σχεδιασμός είναι ο πιο οικείος που μπορείς να δεις – του Galaxy S3 και Note.

Το πρώτο ονομάζεται Archos 48 Platinum και είναι ολόιδιο το Galaxy S III. Ακόμα και η IPS οθόνη είναι επίσης 4,8-ιντσών με ανάλυση 800 x 1,280-pixel και φοράει το δημοφιλές τσιπ MediaTek MT6589 με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.7GHz. Το καλύτερο σε αυτό το κινητό είναι ότι θα κοστίζει μόλις €249, μία πολύ καλή τιμή για τετραπύρηνο Android 4.1 κινητό. Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο και ανυπομονούμε να το δούμε από κοντά.

Τώρα πάμε στο δεύτερο smartphone/tablet της Archos, το Archos 52 Titanium. Η οθόνη του είναι 5,2-ιντσών ανάλυσης 480 x 800-pixel, έχει διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, μισό GB RAM και τρέχει το Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Τιμή δεν αναφέρθηκε, όπως επίσης και ημερομηνία κυκλοφορίας.

Τέλος έχουμε το Archos 35 Carbon, το πιο οικονομικό. Αυτό έχει οθόνη 3.5-ιντσών ανάλυσης 320 x 480-pixel, 1GHz επεξεργαστή μονοπύρηνο, 512MB μνήμη RAM και 512MB χωρητικότητα επεκτάσιμη. Τρέχει το Android 4.0 Ice Cream Sandwich και θα κοστίζει €90.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.