Η Archos Ανακοίνωσε Το Νέο Android Tablet Arnova FamilyPad 13.3 Ιντσών

Ένα ακόμα tablet στη γκάμα της Archos αποτελεί και το FamilyPad της σειράς Arnova, που όπως φαίνεται και από το όνομά του, προωθείται σαν ένα οικογενειακό tablet.

Το Archos Arnova FamilyPad, σε αντίθεση με τις περισσότερες ταμπλέτες, διαθέτει οθόνη 13.3 ιντσών ανάλυσης 1280 x 800 pixels, και για αυτό διαφημίζεται σαν οικογενειακό, αφού τα μέλη της οικογένειας μπορούν να παρακολουθήσουν καλύτερα μία ταινία ή να παίξουν παιχνίδια στη μεγαλύτερη οθόνη.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του FamilyPad έχουμε ένα μονοπύρηνο επεξεργαστή στο 1GHz (ARM Cortex-A8), 1GB μνήμη RAM, 2MP εμπρόσθια και οπίσθια κάμερα, 8GB χωρητικότητα (επεκτάσιμη με κάρτες microSDHC) και ό,τι άλλο μπορείς να βρεις και στα υπόλοιπα tablets (WiFi, μικρόφωνα κτλ) συν του γυροσκοπίου και της microHDMI. Η μπαταρία σύμφωνα με την εταιρία έχει αυτονομία 10 ωρών με 6 ημέρες στην αναμονή. Το λειτουργικό του είναι το Android 4.0 ICS.

Οι διαστάσεις του tablet είναι 262 x 171 x 12.5 χιλιοστά και ζυγίζει 1.3 κιλά! Θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα στην Ευρώπη με τιμή €299.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=qJOmY5wEdEk&w=600&h=338]

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.