Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Archos Ανακοίνωσε Το Android Tablet 97 Xenon

Άλλη δουλειά από το να γεννούν νέα tablets δεν έχουν αυτοί οι Γάλλοι, αφού ανακοίνωσαν τη νέα συσκευή τους με Android 4.0.

Το Archos 97 Xenon έχει IPS οθόνη 9.7 ιντσών με ανάλυση 1024 x 768 pixel, μονοπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.4GHz, 512MB μνήμη RAM, 4GB χωρητικότητα (επεκτάσιμη με microSD κάρτες), VGA εμπρόσθια κάμερα και 2 megapixel οπίσθια κάμερα. Υπάρχει επίσης και ένα 3G modem για εισαγωγή καρτών SIM για πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Το tablet έχει τη πιστοποίηση της Google και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πρόσβαση στο Google Play. Ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει και τη τιμή του. Για περισσότερες πληροφορίες μπες στη σελίδα του 97 Xenon.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: